Carrier select
Telecom startpagina

Carrier select

Sorteer de koppelingen in deze carrier select rubriek op:  

Dailycom

DailyCom biedt goedkope telefonie en internet via de vaste telefoonaansluiting. Uniek is dat u met DailyCom onbeperkt gratis kunt bellen buiten de piek voor slechts 7,95 per maand.

Tele2

Met Preselect van Tele2 belt u voortaan automatisch via Tele2 en profiteert u van de lage tarieven naar vaste, mobiele en internationale bestemmingen. U behoudt uw eigen nummer en betaalt geen vaste maandelijkse kosten.

Budget Phone Company

De Budget Phone Company heeft een groot aantal slimme en voordelige producten ontwikkeld (o.a. Internetbellen, Budget Phone Card en Carrier Preselectie (1684)) waarmee u tientallen procenten kunt besparen.

3U Telecom

3U is een internationaal bedrijf dat sinds januari 2001 als telecommaatschappij in Nederland op de markt is. 3U biedt een nationaal telefoonaanbod van goede capaciteit en een hoge kwaliteit. Ze bieden (inter)lokale gesprekken, internationale gesprekken en gesprekken naar mobiele telefoons volgens een eenvoudige Call-by-Call-procedure en een preselect-procedure (1671).

Euphony

Euphony verzorgt voor particulieren en bedrijven telecommunicatiediensten van hoge kwaliteit tegen competitieve prijzen. Euphony heeft een sterke positie in zowel vaste als mobiele telefonie, o.a. door gratis belminuten in de daluren. U kunt onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand.

Carrier select diensten startpagina

Supereon

Supereon is een internationale telecom provider gespecialiseerd in het leveren van nationale en internationale spraak-, data- en internetverbindingenvia hun eigen betrouwbare glasvezel netwerk. Voor het bedrijfsleven bieden ze Supereon Spaarstand, voor particulieren EasyCall.

Yiggers

Yiggers is een inkoopcombinatie die vaste telefonie structureel goedkoper maakt. Hun voordeelregeling biedt een vaste korting van gemiddeld 25% op alle gesprekstarieven van KPN Telecom.

EurExcel

EurExcel is momenteel actief in Nederland, Duitsland, Oostenrijk,Verenigd Koninkrijk en Ierland en biedt abonnees van KPN concurrerende gesprekstarieven.

  Help mee aan het opbouwen van deze carrier select diensten startpagina: voeg zelf een relevante site toe!

Terug naar telecom | Suggesties voor carrier select? | Deze pagina bij uw favorieten

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen