Mobiele netwerk operators Nederland
Telecom startpagina

Mobiele netwerkoperators Nederland

Sorteer de koppelingen in deze mobiele netwerkoperators rubriek op:  

Vodafone

Vodafone is een van de vijf mobiele telefonie operators binnen Nederland. Het bedrijf maakt deel uit van de Vodafone Group en is de op één na grootste gsm operator in Nederland.

Orange

De homepage van Orange, de van oorsprong Britse aanbieder van mobiele telefonie. Sinds 2003 opereert Orange ook in Nederland. Op de site vindt u een overzicht van de producten en diensten die Orange biedt.

T-Mobile

T-Mobile is een aanbieder van mobiele telecommunicatie en biedt diensten voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers. T-Mobile is onderdeel van T-Mobile International, dat op haar beurt weer een bedrijfsonderdeel van Deutsche Telekom is.

KPN Mobile

De homepage van KPN Mobile. Zowel voor zakelijk als privé gebruik biedt KPN Mobile een keur aan producten en diensten.

Mobiele netwerkoperators startpagina

Telfort

Telfort biedt producten en diensten op het gebied van mobiele telecommunicatie in Nederland en buitenland aan voor de inwoners van Nederland. Telfort richt zich op zowel consumenten als zakelijke klanten.

Vereniging Monet

MoNet is het samenwerkingsverband van de vijf mobiele netwerkoperators in Nederland: T-Mobile, Orange, KPN, Telfort en Vodafone. Binnen Monet werken deze mobiele operators samen op het gebied van onder meer publieksvoorlichting op het gebied van antenne installaties.

  Help mee aan het opbouwen van deze mobiele netwerkoperators startpagina: voeg zelf een relevante site toe!

Terug naar telecom | Suggesties voor mobiele netwerkoperators? | Deze pagina bij uw favorieten

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen